ΚΑΤΑΣΚΕΥΑΣΤΙΚΗ ΠΑΪΣΙΟΣ

40 χρόνια
εμπειρίας & ποιότητας

Η τεχνική εταιρεία Ιωάννης Παϊσιος ιδρύθηκε το 1982 και συνεχίζει μέχρι σήμερα, με επιτυχία την επιχειρηματική της δραστηριότητα στον κλάδο των κατασκευών.

Με πωλήσεις πολυτελών κατοικιών,γραφείων και καταστημάτων η εταιρεία μας μέχρι και σήμερα έχει κατασκευάσει πάνω από 55.000 τετραγωνικά μέτρα. Η εταιρία παρακολουθείτε ενεργά απο τους Ιωάννης και Χρήστο Παϊσιο παρατηρώντας την πορεία των έργων, εφαρμόζοντας πρωτοποριακές κατασκευές.

ΜΕ ΛΙΓΑ ΛΟΓΙΑ ΚΑΙ ΑΡΙΘΜΟΥΣ

Ποιοί Είμαστε

Οι συνεργάτες μας είναι έμπειροι στον τομέα τους και αποτελούνται από μια ομάδα αρχιτεκτόνων – μηχανικών – μηχανολόγων οι οποίοι επιβλέπουν τα έργα από την αρχή μέχρι το τέλος τους.

Επιπλέον με την τοποθέτηση θερμοπρόσοψης σε όλο το κέλυφος του κτιρίου και σε συνδυασμό με την αντλία θερμότητας πετυχαίνουμε οικονομία στην ψύξη και στην θέρμανση εώς και 60% πετυχαίνοντας πλήρη ανεξαρτησία από το πετρέλαιο. Τα σπίτια ενεργειακής κλάσης Α+ που σχεδιάζουμε στη εταιρεία μας τώρα, θα είναι στο μέλλον το ιδανικό για κάθε ιδιοκτήτη.

40

πολυκατοικίες

ολοκληρωμένες έως σήμερα

55000

κατασκευασμένα από την εταιρεία μας

60

%

οικονομία σε ψύξη και θέρμανση

Οι υπηρεσίες μας

Οι συνεργάτες μας είναι έμπειροι στον τομέα τους και αποτελούνται από μια ομάδα αρχιτεκτόνων – μηχανικών – μηχανολόγων οι οποίοι επιβλέπουν τα έργα από την αρχή μέχρι το τέλος τους
architecture-and-city

Εκμεταλλεύσεις Οικοπέδων

Η εταιρεία μας με 40 χρόνια εμπειρίας στις κατασκευές έχει την δυνατότητα να εκμεταλλεύεται οικόπεδα για την κατασκευή οικιστικών και επαγγελματικών ακινήτων με τις μεθόδους  αγοραπωλησίας και αντιπαροχής.

measure

Κατασκευή Ιδιωτικών Έργων

Αν έχετε το όραμα εμείς έχουμε την δυνατότητα και τα μέσα να κατασκευάσουμε σε  συνεργασία με εσάς την οικία σας είτε το επαγγελματικό ακίνητο που επιθυμείτε με σκοπό να καλύπτουν σε μεγάλο βαθμό τις προσωπικές σας ανάγκες.

blueprint

Ανακαινίσεις Ακινήτων

Με την βοήθεια της συνεχούς ενημέρωσης έχουμε την δυνατότητα να παρέχουμε υπηρεσίες ανακαίνισης σε όλα τα ακίνητα προσφέροντας άριστη ποιότητα με στόχο το καλύτερο δυνατό αποτέλεσμα για κάθε πελάτη.

home-repair

Αναπαλαιώσεις Κτηρίων

Σε συνεργασία με τα συνεργεια και τους συνεργάτες μας και ύστερα από μελέτη μπορούμε να εκσυγχρονίσουμε παλαιά κτήρια με την μέγιστη προσοχή χωρίς όμως να αλλοιώσουμε την κατασκευή και την ιστορία του.